top of page

Certificaten

Onze certificaten zijn een erkenning van onze kwaliteitsnorm en uw garantie dat onze ontwerpers en installateurs alles volgens het boekje doen.​

48a7fa95-f823-4c81-9559-b469e88dfdf2.jpeg
Daikin Superdealer

TAC! is een van de dertig Daikin-superdealers in België. Wij kennen het aanbod en de producten van de marktleider door en door, zodat we altijd snel en soepel kunnen reageren.

Bedrijfsleider Eric Van Overloop kent de producten en diensten van Daikin al geruime tijd en hij weet hun kwaliteiten zeer op prijs te stellen! Hij kent de Daikin-poroducten dan ook tot in de puntjes en zet zijn grondige kennis graag in voor uw project.

"Omwille van de goede producten en de service die Daikin biedt, heb ik besloten om me specialiseren in het plaatsen van Daikin-installaties. In geval van problemen, kunnen wij ook steeds rekenen op professionele back-up.”

Koeltechnisch gecertificeerd bedrijf

Ons certificaat als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf is uw garantie dat onze techniekers uw installaties plaatsen, onderhouden en herstellen met kennis van zaken.

Centradex gecertificeerd VCA**

VGM (Veiligheid, gezondheid en  milieu) zijn pioriteit bij TAC!.

We denken daarbij aan onze eigen medewerkers én aan de medewerkers waar onze installaties draaien. Omdat wij zeer actief zijn in de industrie Antwerpse haven is dit aspect nog extra belangrijk. Om dit naar u als klant te garanderen, maken we werk van ons VCA-certificaat  (VCA= VGM-checklist aannemers). We behaalden het certificaat VCA**:  dit VCA-niveau gaat over het rechtstreeks beheer van de VGM-aspecten op de werkplek. Het gaat ook over de VGM-structuur (beleid, organisatie VGM, verbetering), waarbij eventueel een beroep wordt gedaan op onderaannemers.

Erkenning van aannemers klasse 5

FOD Economie oordeelde dat onze technische bekwaamheid, financiële draagkracht en de professionele integriteit van Tac! sterk is. Met ingang van 23/05/2019 ontvingen wij dan ook een erkenning van aannemers klasse 5.

bottom of page