Dit is TAC!

Het uitroepteken in de bedrijfsnaam staat voor de hoge kwaliteit die TAC! levert. Daarbij is klantentevredenheid het centrale doel, met aandacht voor het welzijn van de medewerkers. Ons kwaliteitslabel wordt onderstreept door onze status als erkend Daikin-superdealer en koeltechnisch gecertificeerd bedrijf. Milieu en duurzaamheid zit ingebakken in de genen van het bedrijf.

Contacteer TAC! voor duurzame, hoogkwalitatieve klimatisatie en sanitair

Klantentevredenheid: doel en drijfveer

De ontwerpers en techniekers van TAC! houden wel van een uitdaging. Maar naast innovatie, houden we ook van eenvoud, duurzaamheid en haalbaarheid.
Bij elk project, groot of klein, nieuw of vertrouwd, hebben we één doel voor ogen: “we want you to be satisfied”.

De tevredenheid van onze klanten is altijd onze drijfveer en dat levert resultaat op voor TAC!: 94% van de klanten vertrouwden ons een tweede opdracht toe.

Service na verkoop

Na de plaatsing van onze klimatisatie-oplossing en/of sanitaire installaties laten wij u niet los: u kan rekenen op verdere begeleiding naar een ideale leef- en werkomgeving, voor mens en machine. We onderhouden uw installaties volgens het boekje en hebben een goed geoliede hersteldienst.

Het team

TAC! is een team van ontwerpers en installateurs voor installaties van HVAC en sanitair. Het stuurt gecertificeerde koeltechnici de baan op voor installatie, onderhoud en herstellingen. We hebben een eigen studiedienst om energiezuinig en goed functionerend ontwerp te maken aan de hand van voorbereidende gesprekken met bouwheer of  architect.
Het management hecht veel belang aan het welzijn van de medewerkers. Bij TAC! gaan we tot het uiterste, maar zonder structureel overuren te kloppen. We bouwen tijd en ruimte in voor ontspanning in de privésfeer, met af en toe een teambuildingactiviteit of personeelsfeestje.

Tenslotte kunnen enkel medewerkers met een fris hoofd slimme, soepele oplossingen voor u bedenken.

Certificaten

Onze certificaten zijn een erkenning van onze kwaliteitsnorm en uw garantie dat onze ontwerpers en installateurs alles volgens het boekje doen.

  • Daikin Superdealer
  • Koeltechnisch gecertificeerd bedrijf
  • Kiwa gecertificeerd VCA
  • Erkenning van Aannemers: klasse 4
    FOD Economie oordeelde dat onze technische bekwaamheid, financiële draagkracht en de professionele integriteit van Tac! sterk is. Met ingang van 23/05/2019 ontvingen wij dan ook een erkenning van aannemers klasse 4.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en respect voor het milieu zit ingebakken in het dna en de cultuur van TAC!
TAC! heeft eigenlijk nooit een stookolie-installatie geplaatst en bedrijfsleiderEric Van Overloop is lid van Warmtepompplatform. Dat is de sectorvereniging voor warmtepompen in Vlaanderen. Het Warmtepompplatform is een onderdeel van ODE, de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen.