Dit is TAC!

Het uitroepteken in de bedrijfsnaam staat voor de hoge kwaliteit die TAC! levert. Daarbij is klantentevredenheid het centrale doel, met aandacht voor het welzijn van de medewerkers. Ons kwaliteitslabel wordt onderstreept door onze status als erkend Daikin-superdealer en koeltechnisch gecertificeerd bedrijf. Milieu en duurzaamheid zit ingebakken in de genen van het bedrijf.

Contacteer TAC! voor duurzame, hoogkwalitatieve klimatisatie en sanitair

Klantentevredenheid: doel en drijfveer

De ontwerpers en techniekers van TAC! houden wel van een uitdaging. Maar naast innovatie, houden we ook van eenvoud, duurzaamheid en haalbaarheid.
Bij elk project, groot of klein, nieuw of vertrouwd, hebben we één doel voor ogen: “we want you to be satisfied”.

De tevredenheid van onze klanten is altijd onze drijfveer en dat levert resultaat op voor TAC! Meerdere klanten vertrouwden ons een tweede en derde opdracht toe.

Service na verkoop

Na de plaatsing van onze klimatisatie-oplossing en/of sanitaire installaties laten wij u niet in de steek : u kan rekenen op verdere begeleiding naar een ideale leef- en werkomgeving, voor mens en machine. We onderhouden uw installaties volgens het boekje en hebben een goed geoliede hersteldienst.

Het team

TAC! is een team van ontwerpers en installateurs voor installaties van HVAC en sanitair. Het stuurt gecertificeerde koeltechnici de baan op voor installatie, onderhoud en herstellingen. We hebben een eigen studiedienst om een goed energiezuinig en goed functionerend ontwerp te maken aan de hand van voorbereidende gesprekken met bouwheer of  architect.
Het management hecht veel belang aan het welzijn van de medewerkers.  We bouwen tijd en ruimte in voor ontspanning in de privésfeer, met af en toe een teambuildingactiviteit of personeelsfeestje.

Tenslotte kunnen enkel medewerkers met een fris hoofd slimme, soepele oplossingen voor u bedenken.

TAC! event 2018

TAC - EINDEJAARS-TEAMBUILDING 2018 from Astemblief on Vimeo.

Business & Bikes 2018

We waren Exclusive Sponsor van Business & Bikes 2018.

B&B Aftermovie #2 from 1st DVision on Vimeo.

TAC! Event 2017

TAC EVENT 21/12/17 | PROMO from Astemblief on Vimeo.

 

Certificaten

Onze certificaten zijn een erkenning van onze kwaliteitsnorm en uw garantie dat onze ontwerpers en installateurs alles volgens het boekje doen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en respect voor het milieu zit ingebakken in het dna en de cultuur van TAC!
TAC! heeft eigenlijk nooit een stookolie-installatie geplaatst en onze bedrijfsleider Eric Van Overloop is lid van Warmtepompplatform. Dat is de sectorvereniging voor warmtepompen in Vlaanderen. Het Warmtepompplatform is een onderdeel van ODE, de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen.

Diversiteit en inclusie 

Het streven naar diversiteit en inclusie is belangrijk voor onze organisatie. In alle geledingen wil het de toepassing van de principes van gelijke kansen dan ook bevorderen.

Diversiteit op gebied van gender, ras en religie zijn een hoeksteen van het bedrijf.