Huzarenstukje bij VKW Wilrijk

30-06-2015

Volgens 'Mijn Woordenboek' heeft het woord 'huzarenstukje' 3 betekenissen: een kranige daad, een stoutmoedig stukje of een waagstuk.

Laat het ons voor de vervanging van de 15 jaar oude chiller bij VKW op de Sneeuwbeslaan te Wilrijk houden bij de eerste 2 betekenissen. In een tijdspanne van amper 4 dagen is zowel het koelmiddel (R-22) als de koelolie uit de oude unit verwijderd. Beide zijn ter vernietiging naar een verwerkingscentrum gebracht.

Aan installaties met dit koelmiddel mag sedert januari 2015 geen service meer verleend worden, waardoor alle gebruikers hiervan aangeraden wordt hun oude machines te vervangen door besparende en milieuvriendelijke installaties.

De nieuwe Daikin chiller met een koelvermogen van 540 kW kwam met een speciaal transport uit Italië. De hijswerken, het aanpassen van de piping, de bekabelings- en isolatiewerken namen amper 4 dagen in beslag. Op dag 4 verliep het opstarten foutloos, waarna de werknemers van zowel VKW als van Quick en 4GS zonder problemen de warme zomermaanden tegemoet gingen.

Weer een 'huzarenstukje' van The Airconditioning Company nv. Wij zijn een bedrijf met ondertussen al méér dan 15 jaar ervaring dat zich richt op het B2B-segment.