sollicitatie

The Airconditioning Company is een jong en dynamisch bedrijf dat jarenlange ervaring combineert met nieuw en jong talent. Deze combinatie is een succesformule die reeds langer dan 10 jaar loopt en die nog veel kansen aan evenveel mensen kan bieden. We willen onze medewerkers een stabiele en aangename werkomgeving bieden met grote aandacht voor respect, betrokkenheid en ontplooiingskansen, zodat iedereen fier kan zijn op zijn/haar bijdrage in de projecten van het bedrijf.

Om ons team te versterken zijn wij dan ook op zoek naar leuke medewerkers die een uitdaging niet uit de weg gaan. Welke profielen we juist zoeken kan je terugvinden bij vacatures en als je je geïnteresseerd bent, kan je je meteen kandidaat stellen via dit sollicitatieformulier.

De slogan van TAC! luidt: 'We want you to be satisfied'. Dit slaagt niet alleen terug op de tevreden klanten, maar ook op de tevreden medewerkers van het bedrijf. Bij medewerkers aan het woord, kan je enkele getuigenissen lezen van TAC!-medewerkers.

jaar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.