top of page

Dit is TAC!

We schrijven TAC! met een ! want onze hoge kwaliteit is boenk erop. Wat we nog meer belangrijk vinden? Onze medewerkers: zij zijn het goud van onze onderneming.

Het resultaat voor jouw project? Ze gaan ervoor tot het klopt: bij installatie, onderhoud of dringende interventies. Verder zijn we a-pe-trots op onze erkenning als Daikin-superdealer, gecertificeerd koeltechnisch bedrijf en VCA**.

 

Tot slot dragen we milieubewustzijn en duurzaamheid  heel hoog in het vaandel. Dat kregen we al mee van onze stichters. Het zit simpelweg in de genen van TAC!.

Screenshot 2022-10-09 at 14.46.36.png
Historiek
 • 1999: oprichting van TAC!

 • 2001: eerste VRV installatie als Daikin-superdealer

 • 2010: verhuis uit de kelder Haringrodestraat naar de site op de Neerlandweg

 • 2014: eerste grote hydraulische werf

 • 2015: we nemen de kaap van de 20 werknemers

 • 2016: Overname Airtec

 • 2016: onze eerste VCA** certificering

 • 2019: Overname Evercold

 • 2021: Nathan Van Overloop komt aan boord als deputy general manager

 • 2022: TAC! gaat samen met zusterbedrijf Elektriciteitsbedrijf Van Vooren

 • 2023: TAC! vervoegt de fronnt groep om mee de schouders te te zetten onder de energietransitie

Klantentevredenheid als resultaat

De ontwerpers en techniekers van TAC! houden wel van een uitdaging. Maar naast innovatie, houden we ook van eenvoud, duurzaamheid en haalbaarheid.

Het resultaat: installaties gaan lang mee en zijn zuinig in verbruik.   Bij elk project, groot of klein, nieuw of vertrouwd, hebben we één doel voor ogen: “we want you to be satisfied ”.

Die klantentevredenheid als drijfveer levert resultaat op voor TAC! waar we met onze klanten een langdurige, duurzame relatie uitbouwen.

Service na verkoop

Eindigt onze service na installatie van jouw HVAC- of sanitaire oplossing? Nee, we laten je niet in de steek. Reken op onze begeleiding op weg naar een ideale leef- en werkomgeving voor mens en machine.

We onderhouden volgens het boekje. Want onze hersteldienst is zelf óók een goed geoliede machine.

​Het TAC!-team

TAC! rekent op een groot team van ontwerpers en installateurs. We sturen niet alleen onze beste gecertificeerde koeltechniekers de baan op voor installatie, onderhoud en herstellingen.

We hebben daarnaast een eigen studiedienst. Na een grondig voorbereidend gesprek met jou als bouwer of architect zorgen we voor een energiezuinig en logisch ontwerp. Alleen zo komen we tot een performante installatie voor jaren.

De leiding van TAC! hecht veel belang aan het welzijn van de medewerkers. We maken tijd voor ongedwongen ontspanning. Teambuildingactiviteiten en personeelsfeestjes? Uiteraard!

Want een fris hoofd is nodig om slimme en soepele oplossingen voor jou te vinden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en respect voor het milieu zit ingebakken in het DNA en de cultuur van TAC!.

TAC! heeft eigenlijk nog nooit een stookolie-installatie geplaatst. Bovendien is onze bedrijfsleider Eric Van Overloop lid van het ‘Warmtepompplatform’, de sectorvereniging voor warmtepompen in Vlaanderen. Het Warmtepompplatform is dan weer onderdeel van ODE, de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen.

Diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie krijgen betekenis bij TAC!. In alle geledingen passen we de principes van gelijke kansen toe. Diversiteit op vlak van gender, ras en religie is een hoeksteen van het bedrijf. Lees het na in ons Charter gendergelijkheid en inclusie.

bottom of page