over ons

Inleiding

The Airconditioning Company NV, afgekort TAC!, werd opgericht in januari 1999 en staat in voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en het onderhoud van Heating, Ventilation en AirConditioning installaties. Het uitroepteken in de bedrijfsnaam staat voor de hoge kwaliteit die wij leveren, waardoor TAC! ook meteen startte als Daikin Superdealer. Eric Van Overloop, die reeds een jarenlange ervaring in deze sector had opgebouwd, staat aan het hoofd van dit jong en dynamisch bedrijf. Hij wilde datWe want you to be satisfiedde drijfveer van het bedrijf zou worden. Deze strategie is dan ook niet zonder resultaat gebleven: reeds 94% van de klanten hebben ons een tweede opdracht toevertrouwd.

Doelgroep

Zowel kantoren als industrie kunnen bij TAC! terecht voor een HVAC-installatie. Wij zijn echter wel gespecialiseerd in het plaatsen van koeling in serverrooms. Enkele grotere projecten die we reeds verwezenlijkt hebben zijn PIVA, Getronics, Esso, VZW Inkendaal en AXA Belgium. Hoewel wij vooral gefocust zijn op bedrijven, kunnen ook particulieren bij ons terecht voor de installatie of het onderhoud van HVAC.

Professionele werkmethode

The Airconditioning Company heeft gemotiveerde techniekers, die werkzaam zijn in verschillende takken:

  • Servicetechniekers die vooral het onderhoud van de HVAC-installaties en de interventies op deze installaties voor hun rekening nemen.
  • Montagetechniekers die nieuwe HVAC-installaties plaatsen
  • Techniekers die sanitair of verwarming plaatsen en die hieraan ook herstellingen kunnen uitvoeren.

Door onze knowhow en flexibiliteit zijn wij in staat volledige HVAC-projecten afleveren, van energiezuinig ontwerp tot realisatie, en dit op korte termijn. Bij het IP Globalnet callcenter in Zaventem bijvoorbeeld, werden er een VRV koelsysteem, radiatoren en ventilatie geplaatst, en dit binnen de termijn van één maand. Hierbij werd er rekening gehouden met het geluidspeil dat op niveau diende gehouden te worden. Een voorbeeld van flexibiliteit vinden we bij Versatel in Antwerpen waar we de installatie zelfs moesten monteren terwijl de bedrijfsactiviteit ongestoord verder ging.

Het actieterrein beperkt zich niet enkel tot Vlaanderen, maar ook in andere delen van het land (en zelfs in Nederland) zijn wij actief. Na een eerste contact gebeurt een voorafgaande studie en wordt er een gedetailleerde offerte opgemaakt, die samen met de klant besproken wordt. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen dat er maandag een bezoek ter plaatse is, woensdag de offerte wordt opgestuurd, vrijdag de bestelling gebeurt en dat we dan de maandag erop van start gaan met de werken.

Klantentevredenheid

The Airconditioning Company hecht bijzonder veel belang aan het comfort, de kwaliteit en de veiligheid van zijn installaties. Het onderhoud en een 24 uur op 24-dienst ontbreken uiteraard niet. Eric Van Overloop: "In airconditioning zijn nogal wat ondernemingen actief. Daarom willen wij het ándere bedrijf zijn door een volledige en klantgerichte service aan te bieden. Ook het welzijn van onze medewerkers vinden we belangrijk, want zonder hen zou TAC! niet staan waar het vandaag staat."

Bij referenties vindt u een aantal klanten die zeer tevreden waren over de door ons uitgevoerde werken.

Als Daikin Superdealer zijn wij in de mogelijkheid om snel en soepel te reageren. De producten en de service van Daikin kende Eric Van Overloop reeds geruime tijd en hij wist hun kwaliteiten zeer op prijs te stellen! "Omwille van degoede producten en de service die Daikin biedt, heb ik besloten om me specialiseren in het plaatsen van Daikin-installaties. In geval van problemen, kunnen wij ook steeds rekenen op professionele back-up.

Voeg hierbij nog de flexibileit, de reactiesnelheid en de opleidingen, waar onze medewerkers aan deelnemen, en je bekomt een goed geheel. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, dat snel, efficiënt en met een stevige dosis soepelheid wil en kan reageren. TAC! levert kwaliteitsproducten, die veilig, krachtig, esthetisch en milieuvriendelijk zijn."